Enter your keyword

Останні новини

ДОЛУЧАЙМОСЯ ДО МОВНОГО ФЛЕШМОБУ 2020!

ДОЛУЧАЙМОСЯ ДО МОВНОГО ФЛЕШМОБУ 2020!

Всеукраїнський радіодиктант національної єдності був започаткований у 2000 році  і проводиться щорічно до Дня української писемності і мови. Він не має на меті перевірити грамотність учасників, це, перш за все, — свято єднання навколо мови. Викладачі, працівники і студенти педагогічного коледжу є активними учасниками такого  мовного флешмобу.

На думку Суспільного мовника, цьогорічна акція стане наймасштабнішою подією осені. «Ми проводимо таку подію за традицією європейських суспільних мовників. Це наша велика традиція, тож обіцяємо аудиторії, що цьогоріч радіодиктант буде з більшим розмахом, ніж це було в попередні роки. Адже ми заручаємося масштабною підтримкою своїх колег — загальнонаціонального телеканалу UA: ПЕРШИЙ, регіональної теле- та радіомережі, а також цифрових платформ Суспільного», — зазначив член правління UA: Суспільне мовлення, відповідальний за платформу радіо, керівник проєкту «Радіодиктант» Дмитро Хоркін (https://corp.suspilne.media/newsdetails/2995). За словами Д. Хоркіна, для радіодиктанту 2020 року текст писатиме відомий письменник Іван Малкович, а читатиме його популярна акторка Римма Зюбіна.

Комісія філологічних дисциплін запрошує вас, шановні колеги, працівники, здобувачі освіти, долучитися  9 ЛИСТОПАДА до мовного флешмобу.  Про деталі повідомимо додатково.

Коментарі відсутні

Добавить комментарий

Your email address will not be published.