Enter your keyword

Останні новини

Про підвищення кваліфікації та обмін досвідом

Про підвищення кваліфікації та обмін досвідом

Упродовж першого  семестру 2023-2024 навчального року викладачі педагогічного фахового коледжу Хортицької національної академії провели відкриті заняття з методики математики (Ляшенко І.А.) та навчання плавання (Клуніченко К.У.), англійської мови (Андрєєва Н.О.), удосконалення читацької грамотності (Мельник І.М.), теорії і методики виховання (Іщенко І.В.), скульптури та пластичної анатомії (Мединська О.Ю.). Такі зустрічі перетворилися на майданчик для демонстрації рівня фахової майстерності колег  з організації освітнього процесу, мистецтва навчання, обміну практичним досвідом формування  професійних компетентностей здобувачів освіти.

В рамках програми академічної мобільності заняття з теорії і методики виховання для здобувачів освіти  на базі комунального закладу «Уманьський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж імені Т.Г. Шевченка Черкаської обласної ради» успішно провела викладач Волик О.Ю., продемонструвавши високий науково-практичний фаховий рівень. Дякуємо колегам за надану можливість працювати зі студентами коледжу.

Дякуємо викладачам за можливість доторкнутися до родзинок педагогічної творчості, за можливість плідної співпраці. Бажаємо успіхів у підготовці висококваліфікованих спеціалістів для майбутнього незалежної України.

Коментарі відсутні

Добавить комментарий

Your email address will not be published.