Enter your keyword

Останні новини

Зустріч з викладачами Хортицької національної академії!

Зустріч з викладачами Хортицької національної академії!

Раді поділитися з вами враженнями від зустрічі з викладачами Хортицької національної академії! 🎓

Здобувачі освіти випускних груп педагогічного фахового коледжу Хортицької національної академії мали унікальну можливість детальніше познайомитися із спеціальностями академії, завдяки презентаціям завідувача кафедри педагогіки та методик навчання Лупінович Світлани Миколаївни, й завідувача кафедри фізичної культури та спорту Сергати Наталії Сергіївни.

Обговорювали освітні програми, розглядали переваги навчання, а також перспективи працевлаштування на різноманітних посадах у закладах освіти та організаціях не лише нашого регіону чи країни, а й за кордоном. 🌍 Було чудово познайомитися із викладачами кафедр, які надзвичайно віддані своїй справі та готові передавати свої знання та досвід студентам.

Наші обговорення також стосувалися успішного досвіду навчання випускників Хортицької національної академії, що вразило та надихнуло ще більше. 🚀

Ми впевнені, що обрана нами освітня траєкторія надасть всі необхідні знання та навички для подальшого розвитку в обраних галузях.

Дякуємо Хортицькій національній академії за такий захоплюючий та пізнавальний день! 👏З нетерпінням чекаємо наступних зустрічей!

Коментарі відсутні

Добавить комментарий

Your email address will not be published.